С хубавото време всички искаме да сме на чист въздух и да се наслаждаваме на слънчевите лъчи. Откритите тераси безспорно са любимо място за релакс. Нашата се намира в полите на Витоша и е с обширна, панорамна гледка, носеща духа и спокойствието на планината. Място, където градът и природата се сливат сред зеленина, вековни дървета и свеж въздух, което дава сигурност и възможност за отдих.

Често ти се иска да избягаш от София, но времето не винаги го позволява? В Boyana Academy можеш да излезеш извън рамките на града. Нашата тераса е само на 15 минути от центъра на София и тук ще намериш мечтаното спокойствие, което ще те задържи задълго. В допълнение към панорамата, ще ти предложим ястия, приготвени с много любов, пресни продукти и по домашни рецепти.

Освен всичко останало, нашата тераса е и филмова звезда! Тя беше главен герой в последния епизод от 5-ти сезон на любимия български сериал “Откраднат живот”. С много екшън, емоции и вкусна храна се получи страхотен финал!

Мястото е подходящо за цялото семейство – спокойствие и кулинарни изкушения за родителите и пространства за забавление на децата. Докато Вие се наслаждавате на гледката, малчуганите могат да играят на воля във външния ни детски кът, към който има пряка видимост. В него за най-малките има къщички, пързалки и масички за рисуване и игра.

Атмосферата и възможностите на ресторанта позволяват провеждането на малки и големи празненства. Откритата ни тераса пази спомени от многобройни лични и корпоративни събития – имени и рождени дни, бизнес срещи и коктейли, специални вечери. Екипът ни е насреща, за да помогне и реализира Вашите идеи за перфектен ивент – така, както Вие си го представяте – подредба и аранжировка на маси, меню, музика и атмосфера.

В допълнение, за Ваше удобство разполагаме с открит и закрит паркинг, футболни игрища, фитнес и уелнес център към спортна База “Бояна”.
На слънчевата ни тераса винаги можете да се насладите на красива природа, чист въздух, спокойствие и вкусна храна… какво повече му трябва на човек?

 

Още любопитно от нас