В Boyana Academy вкусните ястия по домашни рецепти и приключенията вървят ръка за ръка! Ние организираме незабравими рождени дни, заредени със страхотно настроение. Ще се погрижим за празника на малчуганите според Вашите нужди и желания. За да направим този ден наистина специален, предлагаме тематични партита, аниматори, DJ, детско меню, вкусна торта, меню за родители и още много други забавления.

 

Според нас само торта и балони не са достатъчни за отбелязването на запомнящ се детски рожден ден. Ние държим на детайлите и искаме да превърнем Вашето тържество в мечтаната от детето приказка. Преобразяваме пространството във фантасмагоричен свят по Ваш избор  – “Алиса в страната на чудесата”, “Замръзналото кралство”, “Тролчетата”, “Мини Маус”, “Мечо Пух”.

Докато Вие се наслаждавате на гледката от терасата ни, децата ще се радват на слънчеви игри, ще лудуват на воля, ще се забавляват с аниматор и ще хапват вкусна торта! В менюто ни предлагаме богат избор от пресни домашни ястия, приготвени на момента, за Вашите деца и гости. За всеки празник правим индивидуално меню по Ваш вкус. Изработваме и специални покани за рождени дни, с които Вашият малчуган да покани приятелите си на празненството.

В Boyana Academy имаме пространства за забавление през всички сезони, за да нямат край игрите! Ресторантът е оборудван с вътрешен и външен детски кът. Първият е с капацитет до 20 деца, с пряка видимост от целия ресторант и изпраща малките директно в джунглата. Вторият е външен, обезопасен и предлага истинско спокойствие за родителите – отново пряка визуална връзка. За по-големите деца разполагаме и с надуваем батут с препятствия с впечатляващи размери, а за най-малките има и градинка с люлки и катерушки.

 

 

 

 

 

 

 

Елате да се забавляваме заедно  и празнувайте щур детски рожден ден в Ресторант Boyana Academy!

За повече информация и резервация за празненства, обадете се на 0889 830 407.

Още любопитно от нас