В нашия ресторант сме едно голямо семейство! Създадохме го като място, в което и вашето може да преживее прекрасни моменти заедно.

Помислили сме за всичко – спокойствие и кулинарни изкушения за родителите и различни пространства за забавления за децата. Докато Вие се наслаждавате на гледката и на вкусната храна, малчуганите могат да играят на воля във вътрешния или външния ни детски кът, към които има пряка видимост.

За по-големите деца имаме надуваем батут с препятствия с впечатляващи размери, който през зимния сезон се покрива с отопляемо балонно съоръжение, а за най-малките има градинка с люлки и катерушки. Детските ни съоръжения отговарят на високите стандарти на ресторанта. Разполагаме и с две футболни игрища, където децата могат да спортуват на чист въздух.

Като споменахме въздуха, само да припомним, че се намираме в полите на Витоша, можете да чуете песните на птичките и да гледате цяла София в краката си, а в същото време се намираме само на 15 минути с кола от центъра на града.

Гарантираме, че при нас цялото Ви семейство ще се чувства чудесно. Менюто ни е разнообразно и в него има специалитети за малки и големи. Ястията ни са приготвени на момента, по домашни рецепти и с пресни сезонни продукти. Хлябът, тестото за пица и бургерите също се правят на момента.

В Boyana Academy обичаме да събираме цялата фамилия около масата – да се смеем заедно, да си разказваме истории, докато се наслаждаваме на вкусна храна.

За нас доброто изкарване на семейството е наистина важно. Затова сме готови да реализираме заедно с Вас най-приятните и специални празненства. Ще претворим Вашите идеи за имен и рожден ден, юбилей, тематична вечеря или друг важен повод в перфектното събитие – така, както Вие си го представяте – подредба и аранжировка на маси, меню, аниматори, музика, атмосфера и  всички дребни детайли за идеалния момент.

Заповядайте в Boyana Academy с цялото семейство!


Още любопитно от нас