В името на Йордан и Иван сме готови пак да седнем на празничната трапеза!

На Йордановден традиционно се поднасят постни ястия – сурово жито, питка, зеле, чушки, зеле, фасул, ядки, плодове.

За Ивановден са типични печеното свинско месо, свинските ребра, баницата с масло и сирене, както и домашно приготвената луканка и суджук.

Вярваме, че менюто за тези празници трябва да бъде специално. Ето и нашата селекция от вкусни ястия, които да опитате при нас:

Йордановден

Зелева салатка с ябълки
Предлагаме ви една постна и витаминозна салата със сезонни плодове и зеленчуци. Ястието комбинира прясно зеле, морков, ябълка, лоло росо, чери домати и дресинг с бяло балсамико.

Зеленчуци на плоча
Зеленчуците на плоча са едно от любимите ни постни предложения. Ние сервираме приятно запечени и подправени тиквички, патладжан, морков, чушки и лук.

Ивановден

Дивечов суджук
Традицията повелява на Ивановден да се сервира апетитен месен деликатес. Нашият суджук е приготвен от еленско месо и месо от глиган, и подправен с натурални билки. Ние избираме месните си продукти само от селектирани български ферми.

Свински медальони с балсамово медена глазура
Третият специалитет комбинира свински медальони от крехко месо и домашно приготвено картофено пюре. Поднасяме тази вкусотия с балсамово медена глазура за един истински празник на сетивата!

Очакваме ви на Йордановден и Ивановден! Празничното меню е от нас, а наздравицата е от вас!

Още любопитно от нас