Нас зимата не може да ни изненада! Винаги сме подготвени с нови забавления и знаем какво обичат малчуганите.
Освен да се насладите на панорамната гледка към снежна София и да опитате от вкусните ни ястия, ето още няколко специални предложения за вас и децата през зимния сезон:

Тематични рождени дни
Празнувай приказен рожден ден в нашето зимно кралство! Тематичните рождени дни са наш специалитет, а снежният сезон ни вдъхновява да сътворим нови вълшебни светове. Ние ще се погрижим за всеки детайл за вашето мечтано детско празненство.

Батут с препятствия
През студените дни обичаме да си лудуваме на топло край огромния шарен батут, сгушен под отопляемото балонно съоръжение. Батутът е с впечатляващи размери и за да е още по-забавно има и различни препятствия, които дават възможност за състезания, криеница и други игри.

Детски кът – джунгла

Ако искате малчуганите да са в близост до Вас по време на обяда или вечерята, може спокойно да играят и във вътрешния ни детски, който е като истинска джунгла. Там ще могат да се катерят, да скачат на воля и да се спускат по шарените пързалки.
Ако зимата е любимият сезон на вашето семейство и обичате снежните игри, в нашия двор приемаме и шейни. Елате да направим снежен човек и да се насладим заедно на зимната приказка! 🙂

Още любопитно от нас