Детските партита са наша гордост. Можете да изберете тематично парти с любими герои или весела игра в нашите съоръжения вътре и на открито за празника на вашето бебенце или пораснало дете. Усмивките на вас – родителите и грейналите от щастие очи на малките ви съкровища ни карат да вършим всичко от сърце и душа. Готови сме да ви помогнем и заедно да преобразим нашия ресторант с желаните аранжировки, детайли, музика, аниматори и меню, така че да осигурим всичко необходимо за вашия приказен празник.  

 

Меню

Ще се погрижим за вкусното меню за деца и възрастни и ще обърнем внимание на всеки детайл за вашето мечтано детско празненство. При нас цялото ви семейство ще се чувства чудесно. Приготвяме ястията на момента, по домашни рецепти и с пресни сезонни продукти. Не искаме да ви ограничаваме с предварително изготвени пакети с празнични менюта, затова даваме свободата да изберете това, което желаете. На първата ни среща ще обсъдим и ще ви предложим индивидуално изготвено меню, пасващо за вашия повод.


Украсата

Мисията да зарадвате вашето дете с тематично парти за любимия му анимационен герой вече е лесно постижима. Работим с доверени парти агенции, които ще изпълнят всяко ваше желание. Може да изберете украса от балони и цветни акценти или да пресъздадете любимата приказка на вашето дете. 

 

Съоръжения

В провеждането на едно детско мероприятие в Boyana Family Bar & Dinner има различни комбинации. 

Може да изберете забавление във вътрешния ни детски кът, тип джунгла. В него малчуганите ще са в близост до вас по време на обяда или вечерята. Ще могат да се катерят, да скачат на воля и да се спускат по шарените пързалки.

Вторият ни детски кът е външен, обезопасен е със специална подова настилка, има малки къщички за децата и предлага истинско спокойствие за родителите с пряка визуална връзка.

Разполагаме с много открити пространства сред зеленина, като например футболни игрища за спорт на по-големите.

Може да се възползвате и от огромния ни надуваем батут. Той е истинско забавление за всяко дете. Има различни препятствия, които дават възможност за състезания, криеница и други игри. През студените зимни дни също е на разположение. Децата могат да лудуват на топло край огромния шарен батут, сгушен под отопляемото ни балонно съоръжение.

Ако рожденият ден е през зимата и детето ви обича снежните игри, в нашия двор приемаме и шейни. Заповядайте да направим снежен човек и да се насладим заедно на зимната приказка! 

 

Според спецификата, желанията и вашия бюджет, ще изготвим конкретно предложение с ценова оферта, което да отговаря на вашите изисквания. Необходимо е само да се свържете с нас на телефон +359 889 830 407, 

за да обсъдим всеки детайл.

 

Още любопитно от нас