За нас

Boyana Family Bar & Dinner

Ако си представяте любимото си заведение с гледка към София, с вкусна храна, сред природата, в близост до центъра на града... то вече е факт! Boyana Family Bar & Dinner е заведение с детски кът, подходящо за цялото семейство, което ви очаква в полите на Витоша, за да ви предложи изживяване за всички сетива.

Прекарайте отлично по всяко време на деня и се поглезете с прекрасна храна, събрала домашни рецепти от цял свят. За да ви осигурим несравним вкус и аромат, използваме пресни продукти, свежи подправки и авторски хрумки, които са неизменна част от вкусните ни ястия.

Ние сме екип, отдаден на каузата да ви предложи пълното удобство на място за отдих, изпълнено с много уют, комфорт и вкусна храна. Място, подходящо за цялото семейство, което непрекъснато се развива и предоставя разнообразни забавления и за най-малките гости, които могат да играят на воля, докато вие вкусно си похапвате. Разполагаме с безплатен вътрешен детски кът тип джунгла за двайсетина, че и повече дечица, външен кът и куп други атракции, сред които пързалки, люлки и къщички в гората. През годините Boyana Family Bar & Dinner се превърна и в предпочитано място и за организиране на приказни, незабравими и различни детски рождени дни.

Boyana Family Bar & Dinner е мястото, което е готово сърдечно да посрещне всички вас, грижещи се за своето здраве сред природата, из пешеходните маршрути на Витоша.

Нашите допълнителни удобства за вас:

Можете спокойно да дойдете с автомобила си, паркингът е с капацитет от над 60 паркоместа и разполага със станция за зареждане на електроавтомобили.
Намираме се на територията на Boyana Leisure Club, където можете да съчетаете своето вкусно приключение, с разнообразие от допълнителни активности, като спортна тренировка във фитнеса или приятни моменти в уелнес зоната, с които да забравите за натовареното ежедневие.
В базата има 2 футболни игрища, с различни размери за малки и големи. Климатизираното ни балонно съоръжение е целогодишно на разположение за всеки ваш специален повод.
За по-големите деца, можем да подсигурим надуваем батут, тип състезание с препятствия, с впечатляващи размери, а за най-малките има и приятна градинка с къщички и катерушки. Помислили сме за всички тях!

Мечтаехме за място, което да съчетава вкусна храна, удобство и отдих сред природата. Сбъднахме мечтата си с Boyana Family Bar & Dinner. Мечта, която се превърна в реалност и за хиляди от вас.

Последвайте ни в

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 4161415935 Feed will not update.