За нас

Ресторант

Boyana Academy

Ако си представяте любимия си ресторант като страхотно място с вкусна домашна храна, сред природата, с невероятна гледка към цяла София и на 15 минути с кола от центъра на града… той вече е факт! Новият ресторант “Бояна академи” Ви очаква в полите на Витоша, за да Ви предложи изживяване за всички сетива.

Ресторантът предлага разнообразни ястия приготвени по домашни рецепти.
Сезонните плодове и зеленчуци, свежите подправки и авторските хрумки са неизменна част от менюто.
Хлябът, тестото за пица и бургерите се приготвят на място по специална рецепта. Месните продукти се избират от селектирани български ферми, а качеството на морските дарове е безкомпромисно. Десертите също не правят изключение от домашните изкушения. Единствено тук можете да опитате невероятния чийзкейк с банани.

Мястото е подходящо за цялото семейство. Разполага с безплатен вътрешен и външен детски кът. Вътрешният е тип джунгла с капацитет до 20 деца и с пряка видимост от целия ресторант. Обезопасеният външен детски кът също предлага пряка видимост за родителите докато се наслаждават на вкусната храна, чистия въздух и красивата гледка.

В базата има 2 футболни игрища с различни размери за малки и големи. През зимния сезон голямото игрище се покрива с отопляемо балонно съоръжение, което може да бъде резервирано и за специален повод. За по-големите деца може да бъде подсигурен надуваем батут (тип състезание с препятствия), с впечатляващи размери. За най-малките има и приятна градинка с люлки и катерушки.

В “Бояна Академи” детските рождени дни са винаги незабравими и различни.
Атмосферата, локацията и възможностите на ресторанта са предпоставка за провеждането на различни по мащаб лични, семейни и корпоративни събития.
Естествено, винаги можете да се насладите на обяд или вечеря с приятели или да се потопите в романтика с половинката си.

На разположение на гостите е открит и закрит паркинг.

Ресторант “Бояна Академи” се намира на територията на Академия Витоша, затова гостите винаги могат да се разнообразят на игрището за футбол, във фитнеса или уелнес зоната.

Последвай ни в

Instagram